Tilsvar til vurdering

Ubeskrivelig takknemlig.

Jeg kan ikke få takket Alexander Vigen og de som jobber på Nordstrandklinikken nok. Da jeg henvendte meg til Alexander var jeg fortvilet etter en mislykket øyelokkoperasjon på Øyeavdelingen i Vestfold, der jeg ble operert av en uerfaren lege.
Jeg fikk mange plager i etterkant av operasjonen og var dypt fortvilet. Sykehuset hadde lite å tilby meg da jeg forklarte problemene mine for dem. Presset over øynene ble langt verre etter operasjonen, jeg fikk vondt i hodet, det strammet flere steder rundt øynene og jeg var redd jeg måtte leve med dette ubehaget.
Da jeg etter anbefaling fra en bekjent tok kontakt med Alexander, lyttet han til meg og han forstod hva som var problemet og gav meg håp om at dette kunne fikses. Alexander er en dyktig kirurg kombinert med at han er en estetiker. Ikke bare ble alle plagene jeg hadde borte, men Alexander foreslo også andre små grep som gjorde at jeg ser så mye flottere ut nå. Jeg er så fornøyd og takknemlig!
På operasjonsdagen følte jeg meg trygg og hadde ikke noe behov for beroligende. Jeg er selv sykepleier og la fort merke til hvor profesjonelle og trygge Alexander og teamet hans var.
De har fulgt meg opp etter operasjonen, også etter at sutureringen var fjernet. De har ringt flere ganger og spurt hvordan det går. Sånne ting betyr mye.
Alle på klinikken skjønte at jeg var noe traumatisert etter forrige operasjon. Måten dere alle møtte meg på betydde utrolig mye for meg. Tusen takk til dere alle!!