Tilsvar til vurdering

Den beste tannlege jeg noensinne har vært hos!

Jeg har i mange år vegret med for å gå til tannlege da mine tidligere opplevde erfaringer med tannleger både har vært forbundet med smertefulle behandlinger og manglende forståelse for det ubehaget jeg har kjent på. Etter mange år uten konsultasjon hos tannlege skjønte jeg at jeg måtte komme meg til tannlege. Jeg søkte på legelisten.no og fant Roberto og hans klinikk på Bislett på toppen av ratinglisten. Jeg bestilte time og har etter dette fått en fantastisk behandling på så utrolig mange plan. På det faglige og profesjonelle plan fremstår Roberto som svært kunnskapsrik. Han jobber også svært effektiv samtidig som han tar seg tid til å fortelle hva han gjør på en pedagogisk som gjør at man faktisk lærer om anatomien i munnen og generell tannhelse. I tillegg har Roberto er vesen som gir deg en følelse hvor man føler seg veldig velkommen og trygg hver eneste gang man er der. Han har også en fantastisk humor som han deler. Jeg har aldri ledd så mye i en tannlegestol før jeg møtte Roberto. Etter flere behandlinger kan jeg med hånden på hjerte si at min redsel for tannbehandling er fullstendig borte. Det er faktisk slik at nå gleder meg til å komme til konsultasjon hvor jeg føler meg 100% trygg på at jeg er i de beste hender. Jeg anbefaler Tannlege Bislett på det varmeste til alle som leser dette og vil også legge til at jeg tror mange andre tannleger også ville kunne lære noe av denne klinikken når det kommer til kundekontakt og profesjonalitet innen tannhelsebehandling.