Tilsvar til vurdering

Dårlig hukommelse?

Ved første konsultasjon med Mary hadde vi en god samtale over mine helse problemer. Jeg ble satt opp på ny time uka etter der vi skulle prate om henvisning til spesialist. Da jeg møtte på timen husket hun ikke hvorfor jeg var der, eller hadde notert ned fra sist konsultasjon. Gikk gjennom det samme på ny igjen der jeg skulle bli henvist for mine plager. Etter lang tid og jeg ikke hørte noe bestilte jeg ny time for å høre om ventetid og oppfølgning pr tlf. Fikk høre det tok tid men satte meg opp på ny time for oppfølging. Igjen (!) Da jeg møtte opp kunne hun ikke huske hva vi avtalte og var helt uforberedt på hvorfor jeg var der, men det finnes da jorunal. En lege bør vel føre journal etter hver konsultasjon og være forberedt på hva det dreier seg om? Trodde dette var ganske elementert for en lege. Så kjenner meg igjen i mye av overnevnte anmeldelse, der det er som å ha en koselige samtaler men der det er lite oppfølgning eller referat fra hver konsultasjon. Jeg synes hun er hyggelig og lyttende men det hjelper lite om det ikke blir etterfulgt av handling eller avtaler som ikke blir fulgt opp. Jeg har veldig lyst å se hva som har blitt skrevet etter hver konsultasjon siden jeg alltid må « gå igjennom det samme» gang på gang. Og føler havner på stedet hvil etter flere timer med henne. Håper virkelig det blir en endring i dette, men vurderer å skifte lege.