Tilsvar til vurdering
Profesjonell og gir fantastiske resultater.
Helt siden jeg kan huske har jeg hatt komplekser for nesen min, det skulle ikke mer til enn noen frekke ord om den på ungdomskolen for å gjøre ting utholdelig.
I mange når passet jeg på at folk ikke så meg fra siden i spesielle vinkler, jeg plasserte meg alltid strategisk fra min "bedre side" selv om jeg ikke likte den heller. 20 år etter ungdomskolen var jeg var kommet til ett sted hvor jeg var utslitt av å gjemme meg, og jeg ønsket å kunne sette meg ved hvilket som helst middagsbord uten å tenke på hvordan nesen min juvet over bordet og hvordan jeg måtte sitte ett spesielt sted. Så jeg tok skrittet etter å ha hørt mye bra om Akademiklinikken og om Bjørn Tvedt og i anmeldelsene hørtes det akkurat ut som det jeg ønsket meg, en liten nese som feminint og pent smeltet inn i ansiktet- og det var akkurat det jeg fikk. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, nå er jeg selvsikker for første gang i en alder av 34. Jeg fikk en fantastisk behandling av Akademiklinikken og Bjørn Tvedt. Ble beroliget og tatt godt vare på av alle som jeg var i kontakt med. Så til alle som ønsker seg en kirurg som virkelig ser og forstår hva du ønsker deg og klarer å gi deg det, så vil jeg på det varmeste anbefale Bjørn Tvedt.