Tilsvar til vurdering
Faglig dyktighet, kunnskapsrik og imøtekommende
Bukplastikk; gjennomført sying av magemusklene, flytting av navel, fettsuging mage, rygg/hofter.
Jeg har over flere år vurdert å sy igjen magemusklene og korrigere skader etter flere fødsler og keisersnitt, da dette har plaget meg lenge, både fysisk og psykisk. Ved første konsultasjon med Dr. Kenneth Chiu og hans team på Asteta Clinic, ble jeg møtt av en veldig imøtekommende og faglig dyktig kirurg. Jeg fikk svar på absolutt alle spørsmål, veldig god veiledning, en detaljert gjennomgang av hvordan operasjonen ville foregå, og hvordan tiden etter operasjonen ville bli. Det var ingen tvil hos meg etter denne konsultasjonen at dette er en kirurg og klinikk som er utrolig nøye og perfeksjonistisk i sitt arbeid.
På operasjonsdagen ble jeg møtt av et fantastisk hyggelig, vennlig, profesjonelt og dyktig team, som loset meg trygt gjennom dagen. Jeg kjente meg veldig godt ivaretatt og passet på, hvor samtlige kun hadde fokus på at pasienten skulle ha det bra. Nå i etterkant, kjenner jeg på en veldig takknemlighet samtidig som jeg er svært fornøyd med resultatet. Navlen er veldig fin, bulkene fra keisersnittene er borte, og jeg har igjen kontakt med magemusklene mine. Jeg har en fin linje med arr etter operasjonen, og som ligger godt under bikinilinjen. At min kropp kunne se så fin ut og fungere så bra igjen er bare helt utrolig, så tusen takk! Jeg er veldig imponert og dypt takknemlig! Kan anbefale Dr. Kenneth Chiu og hans fantastiske team på Asteta Clinic på det sterkeste!