Tilsvar til vurdering

Sikkert faglig dyktig, men ikke særlig forståelsesfull

Damen i skranken er ikke noe særlig hyggelig, snakker dårlig norsk og forstår ikke alltid hva du ønsker time for.
Det er utrolig vanskelig å få time på kort varsel. Når jeg ringte på vegne av min datter på 6 mnd fikk jeg beskjed om at første ledige time var om to uker og dersom vi trengte hjelp før dette måtte vi dra på legevakten... Det var altså ikke mulig å få en hastetime.

Dr. Le er sikkert faglig dyktig. Hun har også ringt spesialister for å forhøre seg om ting hun har vært usikker på, når jeg har hatt time. Det gir en trygghet på at hun tar sin rolle og ansvar som lege på alvor.
Imidlertid opplever jeg henne som kald og lite imøtekommende. Hun lytter, men det virker ikke som om hun tar hensyn til pasienten i sine avgjørelser. Jeg ble 20% sykemeldt under svangerskapet, men hun nektet å forlenge denne sykemeldingen de siste tre ukene før permisjonsstart. Til tross for at jeg var så sliten at jeg omtrent gråt under konsultasjonen. "Det er ingen sykdom å være gravid" var det svaret jeg fikk den gangen..
Hun er heller ikke særlig flink med barn, de gangene jeg var der med min datter.