Tilsvar til vurdering
Dedikerad, estetisk, första klass bröstkirurg
Efter att jag varit på en konsultation hos en av Norges mest kända bröstkirurger, ville jag få en second-opinion. Något kändes fel, jag kände att jag blev behandlad som ännu en till bröstpatient och inte som en person..
Så fort jag träffade Mette Haga på AK visste jag att hon var den rätta kirurgen för mig och jag bokade in min operation direkt efter konsultationen. Hon såg och lyssnade på mig, hon tog mått och bilder och tog fram 3 alternativ på storlekar som skulle passa bra på mig. Jag märkte att hon var verkligen dedikerad till att jag skulle få ett naturligt, feminint och snyggt resultat. Hon såg mig som person, och jag visste att jag var i trygga händer. Det kändes också mer naturligt att bli opererad av en kvinna i detta tillfälle.
Nu har det gått 6 månader efter min bröstoperation och jag kunde inte ha förväntat ett bättre resultat. Mina bröst ser helt fantastiska ut, och viktigaste av allt, helt naturliga på min kropp.
Jag är så glad att jag valde att operera mig hos Mette, en mer dedikerad och noga bröstkirurg blir svårt att hitta.