Tilsvar til vurdering
Engasjert og hyggelig lege
Hadde i dag mitt siste møte med Bård Asle. Jeg var dessverre nødt til å avslutte et fint samarbeid på grunn av flytting og påbegynnelse av medisinstudium. Bård har i perioder siden 2018 vært min fastlege - og uten tvil den jeg har vært mest fornøyd med.
En kvalitet med Jørgensen som spesielt appellerer til meg mht valg av fastlege: Direkte kommunikasjon.
Han 'danser ikke rundt grøten', han er direkte. Av den grunn tolker jeg han som svært pålitelig. Han er faglig engasjert og er ikke redd for å stille spørsmål, alltid villig til å lære.Jeg presenterte tidligere en problemstilling til en annen lege. I kontrast med den andre legen, håndterte Jørgensen problemstillingen med å gjennomføre konkrete handlinger, som ble for meg helt avgjørende.
Grundig, pålitelig, høflig og ikke minst kunnskapsrik - for meg på mange måter et forbilde og eksempel for hvordan en lege burde handle!
Takk for et flott samarbeid gjennom årene, og takk til de dyktige damene i resepsjonen som alltid har møtt meg med et smil og en hyggelig tone.