Tilsvar til vurdering
Kunnskapsrik og profesjonell
Jeg tok en brystreduksjon for 3 uker siden. Førsteinntrykket på timen før operasjon var veldig bra. Han forklarte og tegnet hva han skulle gjøre og om hvilket resultat han kunne gi meg. Han var empatisk og proff! Jeg fikk operasjonstid ca 2 uker etter den første timen. Jeg ble møtt av et særdeles hyggelig team og vist inn på eget koselig rom (skikkelig spafølelse)! Operasjonen gikk supert og jeg ble servert kaffe og deilige rundstykker når jeg våknet. Jeg fikk også et direktenummer jeg kunne ringe om jeg følte noe var galt. Det i seg selv var en trygghetsfølelse. Jeg stilte på en oppfølgingstime en uke etter operasjonen, og det viste seg at jeg hadde fått en blødning i det ene brystet. Noe som dessverre kan skje noen ganger etter en slik operasjon. Dette fikk jeg info om + andre ting som kan skje på første time. Fikk beskjed om å stille opp fastende rett etter helgen i tilfellet de måtte tømme brystet. Det måtte de, og jeg møtte det samme fantastiske teamet!
Jeg vet at det tar tid å komme seg etter et slikt inngrep men jeg merker allerede den lettelsen av å ikke ha store bryst som tærer på nakke og skuldre! Syntes størrelsen og formen på bysten er fantastisk og passer til min kropp. Jeg er så fornøyd allerede. Jeg anbefaler Dr Rosenberg og Privathospitalet på det varmeste!