Tilsvar til vurdering
Styr unna!
Bare styr unna - hatt flere titalls timer med Milan og han er direkte nedlatende og nøler ikke med å aggressivt avbryte deg for å komme med personangrep.
Han hører ikke etter hva du sier og har ingen reell interesse i å behandle deg.Jeg har hatt Milan i flere år fordi jeg selv er lat og har brukt Hegdehaugen legesenter hele livet, så jeg ønsket egentlig ikke bytte, men i dag så satt jeg igjen så rystet at jeg aldri kan se for meg å dra tilbake.
Kjefta på, direkte skjelt ut og flere titalls personangrep, pakket inn i en seks minutter lang legetime. Sitte der å høre på en voksen mann utagere på den måten når jeg bare prøvde å beskrive de symptomene jeg opplever var en helt surrealistisk opplevelse. Jeg ble kjeftet ned, betalte og dro. Fikk ingen undersøkelse eller noe heller, ville dog faktisk bare ut på det tidspunktet, skal jeg være ærlig.
Personalet ellers er supert, det har også gjort det litt ekstra vanskelig å bytte, siden jeg føler ting går så fort og enkelt hvis det blir håndtert av noen andre enn Milan selv.