Tilsvar til vurdering

Kunnskapsrik, ærlig og trygg

Jeg har i lang tid vurdert neseplastikk, da jeg har vært veldig misfornøyd med en høy og krum neserygg. Dette har i stor grad gått utover eget selvbildet.

Jeg var på konsultasjon hos flere kirurger, men det var ikke før jeg møtte Håvar at jeg følte meg trygg på at mine ønsker og behov ble sett. Han forsto med en gang hva jeg ville, samtidig som han gav meg ett realistisk bildet på hva som ville bli finest sett i forhold til mitt ansikt. Vi var begge opptatt av at resultatet skulle bli naturlig.

Neseplastikken ble gjennomført i januar 2023. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt før, underveis og etter operasjonen. Jeg hadde gruet meg til eventuelle smerter i etterkant, men hadde minimalt med smerter etter operasjonen.

Jeg har nå tatt av gipsen og er utrolig fornøyd med resultatet. Det ble akkurat som forventet og avtalt. Jeg ser fortsatt helt ut som meg selv, men med en penere og mer harmonisk nese.

Dette ble en veldig lang review, men gode ting kan ikke sies for mange ganger. Jeg kan anbefale Håvar på det varmeste!