Tilsvar til vurdering
Negativ opplevelse
Var hos denne tannlegen da Tannami reklamerte med et godt tilbud på full sjekk. Opplevelsen min under timen var at det var ett stort fokus på mersalg og at jeg ikke fikk optimal hjelp før jeg var villig til å betale mer. Det ble tatt ett røntgenbilde hvor de ikke fikk sett hele kjeven, hvorpå jeg fikk tilbud om et til røntgenbilde som ville dekke mer for ytterligere 500 kr. Tannlegen hadde flere innvendinger på at jeg snuser, og presenterte flere potensielle fatale scenarioer som dette kunne resultere i. Når jeg skulle betale for timen, ble det ropt mellom skranken og tannlegekontoret opplysninger om hva timen inneholdt i forhold til hva jeg skulle betale, blant annet at jeg takket nei til et røntgenbilde til. Jeg gikk fra timen gråtende og var redd for egen tannhelse og følte meg dum som ikke hadde økonomisk mulighet til å utføre det tannlegen mente var nødvendig. Har senere vært hos tannleger som har kunnet avkrefte at det er så dårlig stelt som jeg gikk derfra med følelsen at det var.