Tilsvar til vurdering
Fraværende oppfølging og utilgjengelig legesenter.
I løpet av min tid med Jacobsen Eidjar som fastlege møtte jeg hun aldri personlig, jeg så hun kun haste igjennom resepsjonsområde med en stresset og lett irritert fremtoning, mens hun ga ordre til vedkommende som betjente resepsjonen.
Jeg har de gangene jeg har vært hos Legevakt Vest blitt behandlet av hennes vikar, som fremstår som lite effektiv, løsningsorientert og uhøflig. Vikaren følger ikke opp henvisninger eller prøvesvar og kommuniserer svært dårlig, både direkte og på legesenterets smstjeneste. Vikarlegen gjør det også svært vanskelig å ha en dialog om sykefravær med arbeidsgiver, til det punket hvor arbeidsgiver reagerer på fastlegen. Som tidligere helsepersonell stiller jeg spørsmål ved vikarens kompetanse. Du må også regne med å vente 15-20 minutter før telefonen besvares, og legetimer har gjerne flere ukers ventetid.
Som andre har skrevet, fremstår det som om legesenteret prioriterer profitt og privat betalende pasienter, hvor fastlegeordningen kommer i siste rekke. Legevakt Vest har fine moderne lokaler, men taper på pasientbehandlingen. Kan virkelig ikke anbefale fastlegetilbudet deres.