Tilsvar til vurdering

Dårlig inntrykk!

Etter lang ventetid fikk jeg Hilde som terapaut. Avtalte time, men møtte opp til stengt dør. Sendte melding, men fikk ikke kontakt med henne før det hadde gått minst 10min. Hun var overhode ikke ydmyk for at hun hadde glemt avtalen, og kom bare med bortforklaringer. Hun avtalte ikke ny time med en gang, men sendt en sms seint på kvelden for ny time.

Første timen føltes veldig rart. Hun gikk ganske raskt fra å snakke ganske normalt, til en tilgjort monoton og robotaktig stemme og med noen rare armbevegelser, som satte meg helt ut. Hun angrep meg mer enn hun var forstående og støttende. Jeg var rett og slett ganske nedbrutt etter timen.

Neste time var jeg syk, men fikk videotime. Denne gangen var hun ikke så robotaktig, men hadde fortsatt en monoton stemme og var fortsatt kald i fremtoningen. Hun avbrøt meg ofte og komme med motstridene tilbakemeldinger, som skapte mer kaos og forvirring hos meg. Jeg satt igjen med å føle meg mer dum og nedstemt.

Jeg opplevde det også som noe rart at hun sendte fakturaen som et bildesms (et utydelig bilde av pc-skjermen hennes). Når jeg spurte om jeg kunne få det på mail, sa hun at hun kunne ta bilde på nytt, da hun ikke fikk tatt fakturaen ut av journal-programmet uten å skrive den ut og så scanne. Jeg hadde også levert inn noen dokumenter som hun skulle scanne inn, for så å levere originalene tilbake. Men når jeg spurte etter de, sendte hun en melding om at hun dessverre hadde klart å makulere papirene mine og dessuten ikke hadde klart å scanne alle sidene.

Hun tok seg også betalt for 2 timer, selvom hun avsluttet timen da det bare hadde gått en time og et kvarter. Hun gav heller aldri beskjed om at det var satt opp 2 timer og at vi kunne prate mer om jeg ønsket det.

Så etter alle disse hendelsene, etter bare to møter, bestemte jeg meg for at hun og hennes måte å drive terapi på ikke var noe for meg. Jeg vet at man må ha litt flere timer for å bedømme om terapien virker, men hun virket altfor uorganisert og den aggressive terapiformen passet virkelig ikke for meg.