Tilsvar til vurdering
ANBEFALES
Jeg har besøkt nordstrand klinikken og er svært fornøyd. Dyktig og nøye lege som kan faget sitt - med god sans for humor. ANBEFALES!
Topp behandling og oppfølging. Han lyttet og var så vennlig. Jeg gikk derfra med en god følelse av at jeg endelig hadde funnet en lege som så meg, hørte meg og ville virkelig hjelpe. Jeg vil virkelig anbefale å komme til han. Jeg vil takke så mye og ser nå lysere på fremtiden.
Takk for effektiv og god hjelp da jeg var hos deres lege dr.Alexander Jeg er imponert over faglig dyktighet samt oppfølging i etterkant. Her får man time på dagen, effektiv og profesjonell behandling og omtanke! Tusen hjertelig takk!
Vil også si at de som jobber i resepsjonen er veldig hyggelige og hjelpsomme! Alt i alt er jeg veldig fornøyd☺️Det er betryggende å ha et sted hvor man kan få time relativt kjapt!
Ønsker å gi mine beste tilbakemeldinger til Nordstrand klinikken,og spesielt til dr.Alexander Jeg er veldig fornøyd med både måten jeg ble møtt på og behandlingen jeg mottok. Som pasient følte jeg meg både sett og hørt, og jeg opplevde at mine bekymringer ble tatt på alvor. Dr. Alexander er faglig dyktig, profesjonell og effektiv, samtidig som han fikk meg til både å le, slappe av og ga meg følelsen av at han hadde all den tiden jeg trengte.