Tilsvar til vurdering
Storfornøyd med fastlegen!
Tsam Nguyen er en av de beste legene jeg har hatt! Etter å ha vært inn og ut av mitt tidligere legesenter og legevakt fra 2017 til 2021 grunnet problemer med periodevis utmattelse, vektnedgang og andre problemer som førte til mange sykemeldinger byttet jeg fastlege. Jeg har vært innom mange leger og mange vikarer men jeg sto uten svar og fikk beskjed om å gå mer tur (noe jeg allerede gjorde da jeg har hund) og at det ikke var noe alvorlig med meg. Etter min første dobbeltime på Sandens Medisinske Senter ble jeg akutt henvist til DPS - der fant de ut at jeg måtte til utredning. Tsam har fulgt saken min nøye, han har lyttet og vist full forståelse for situasjone, samt gjort alt han kan for at jeg skal føle meg trygg i en relativt småskummel situasjon der jeg plutselig befant meg i ny diagnose og nye medisiner på DPS. Etter å ha gått fire år uten svar med lite oppfølging tidligere, tok Tsam Nguyen meg seriøst og har vært en helt fantastisk støttespiller som fastlege siden Januar 2021. Det kunne gått flere år før jeg fikk vite om min pykiske lidelse som påvirket både hodet og kropp hadde han ikke tatt meg seriøst. Vikaren hans er like flink og har også vist forståelse og kompetanse i massevis. Jeg har anbefalt han til alle rundt meg og vil absolutt anbefale han som fastlege!