Tilsvar til vurdering

Svært fornøyd med Bjørn Tvedt

Jeg opererte nesen min hos Bjørn Tvedt for to år siden, etter mange år med komplekser. Jeg var svært nervøs før jeg tok avgjørelsen om å operere - jeg bekymret meg for å se operert ut og å ikke se ut som "meg selv" lenger. Da jeg ytret disse bekymringene til Bjørn opplevde jeg at han virkelig hørte meg og forsto hva jeg ønsket fra operasjonen. Jeg har nå en nese som passer mitt ansikt og mine trekk, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valg av kirurg.

Bjørn er åpen, imøtekommende og interessert, og har ikke minst et sterkt øye for detaljer. Jeg følte meg svært trygg på hans kompetanse under hele prosessen.
I tillegg til dette har hans kloke ord og eksempler om hvordan komplekser faktisk påvirker livskvalitet hjulpet meg med å avfinne meg med at jeg nå har endret på utseendet mitt.

Vil anbefale Bjørn på det varmeste til alle som ønsker en kirurg som ser forbi det som er "trendy", som er ærlig om forventninger, og som har kunnskapen og erfaringen som gjør han til best i landet på det han gjør.

Tusen takk til deg Bjørn!