Tilsvar til vurdering
Dedikert og dyktig
Jeg har vært syk i mange år, og gått gjennom mange typer behandling og medisiner. Noe har ikke virket, noe kanskje gjort meg verre og noe har fungert bra. Uansett, med cPTSD har jeg hatt mye tung bagasje. Jeg var alvorlig deprimert og suicidal da jeg tok kontakt, og ble umiddelbart møtt og lyttet til av Marianne som forsto og tok meg på alvor, og startet behandling med samtaler og ketamin raskt. Det føltes trygt og godt å være i kompetente og ivaretagende hender, der jeg opplevde at vi hadde et felles mål om at jeg skulle bli bedre, noe jeg iblant har savnet i det marginaliserte offentlige helsevesenet. I løpet av noen uker med behandling føles det som at jeg har et helt nytt utgangspunkt til resten av livet, jeg har håp, tro og gode tanker om meg selv. Nå er jeg igang med integrering og å lære å ha det bra, også denne behandlingen krever innsats og motivasjon. Jeg er utrolig takknemlig for den hjelpen jeg har fått, og håper mange andre også kan benytte muligheten. Anbefaler å se The Mind Explained på Netflix, 1. episode