Tilsvar til vurdering
Veldig fornøyd!
Vi (jeg, min mann og våre barn) har hatt Sari som fastlege 2003. Det var en tilfeldighet at jeg fikk time hos henne til min datter som da var syk, som min fastlege den gangen ikke tok på alvor. Jeg googlet litt og kom frem til en lege som var spesialist på barnesykdommer, og hun jobbet den gangen på Omnia Senteret i Tollbodgata.
Hun tok oss seriøst fra vi kom inn døra, henviste oss her og der, og hadde et genuint ønske om at vi skulle finne ut hva som feilte datteren vår. Jeg ble så imponert at vi alle valgte henne som fastlege.
Hun liker konstruktiv informasjon mht. diagnose da hun selv er oppgaveorientert (ønsker å hjelpe og kommer raskt til løsning/konklusjon/veiledning) og har dårlig tid. Det passer oss helt perfekt, vi er der for å få hjelp og det får vi 100 % garantert hver gang. Har prøvd å flytte til annen lege som er nærmere der vi bor, men har valgt å flytte tilbake igjen etter et avskrekkende møte med ny lege som andre anbefalte meg. Sari er gull verd, og de som jobber på legekontoret fortjener all ros for måten de møter menneskene på. Anbefales!