Tilsvar til vurdering
Styr unna.
Fikk dr. Lohan som fastlege etter at dr. Kimsås ble pensjonert. Min opplevelse er som de fleste andre her og jeg har derfor søkt om å bytte fastlege. Jeg er i utgangspunktet en frisk ung dame som har vært til sporadiske legebesøk av ulike årsaker.
Opplever dessverre at dr. Logan er såpass effektiv at han ikke tar seg tid til å se, lytte eller forberede seg til timen.
Har en relativt høy terskel for å oppsøke lege, men jeg har følt meg ganske dum når det blir bagatellisert. Dette har ført til at jeg har oppsøkt privat lege i påvente at ny fastlege når jeg vil ha undersøkt kul i brystet blant annet.Jeg vil heller ha en lege som vil utelukke det verste enn å satse på det beste.
Har også opplevd det som provoserende når man skal gå/gjøre opp for seg. Virker som at legen ikke har tillit til at skal betale. Fikk purring/vippskrav før jeg hadde rukket å kommet meg tilbake i bilen. Jeg er som de fleste opptatt av å gjøre opp for meg og opplever dette som en uberettiget anklagelse.
Skal men trekke frem noen positivt så er det alltid time å få.
Det er også leit at de som svarer på telefonen speiler er lite imøtekommende. Ringer man til legen så er det gjerne fordi man er dårlig og ikke i slaget. Da hjelper det ikke å møte en irritert, frustrert og uhøflig stemme i andre enden.
Håper dette hjelper noen med å velge riktig fastlege og at kritikken er konstruktiv for lege og sentralbord.