Tilsvar til vurdering
Neseoperasjon
Jeg ønsker å dele min opplevelse etter en vellykket neseoperasjon som ble gjennomført av Kenneth i 2022. Jeg hadde tidligere gjennomgått en septumpastikk hos det offentlige som ikke var vellykket og beslutningen om å operere hos Kenneth var derfor nøye vurdert.
Prosessen og konsultasjonene jeg hadde med Kenneth før operasjonen gjorde at jeg hadde en god magefølelse på at operasjonen kom til å gå bra. Kenneth var hyggelig og forståelsesfull ovenfor problemene som hadde oppstått etter min forrige operasjon, og han forklarte meg nøye det som måtte gjøres for å fikse pusteproblemene jeg hadde, og mine estetiske ønsker. Han var ærlig og realistisk med hva som var mulig og ikke mulig, og passet på at vi var enige i det som skulle gjøres/prioriteres. Jeg følte meg godt ivaretatt hele tiden jeg var der.
Etter operasjonen følte jeg at jeg kunne kontakte han om det var noe jeg lurte på uten at dette ble sett på som masing, og han svarte raskt tross at det var juletider. Jeg hadde så og si ingen smerter etter operasjonen og puster den dag i dag veldig godt med begge nesebor. Nesen min passer nå ansiktet mitt veldig godt og ser naturlig ut, som var akkurat det jeg ønsket.
Hele min opplevelse på klinikken har vært fantastisk, både før, under og etter operasjonen! :)