Tilsvar til vurdering

Misbruk av autoritet og ignorant

På henvisningstimen på hønefoss hudlegekontor møtte jeg hudlegen, Elin Holte Johnsen.

På konsultasjonstimen hos Elin ble hele kroppen min vurdert av talg og hudormer: Jeg er ikke en typisk pasient som ønsker å inneta medikamenter, for det kan medføre utfordringer bak det.

I sammenheng med denne timen fortalte jeg mitt problem med store kviser under huden bak nedre ryggdel og låret. Jeg fortalte om at det problamiserte det intime livet.

Elin valgte heller høre hva jeg har å si angående hva jeg har lyst til når det gjelder behandling. Fortalte henne om min misnøye til selv medisinering av medikamenter. I tillegg virket ikke hudlegen interessert i faktumet med intimlivet mitt, og omtrent ignorerte faktumet at det varierer fra periode til periode, akkurat som kviser på ansiktet.

Jeg ventet fem månender på konsultasjon hos hønefoss hudlegekontor, og møtte med ignoranse fra legen. Elin sjekket i det minste kvisene som preger meg og min kropp. Men konsultasjonstimen virket mest behagelig på grunn av hennes holdning til mitt hudproblem