Tilsvar til vurdering
Anbefaler Zina på det varmeste!
Jeg vil på det sterkeste anbefale Zina hos Oris Dental Homansbyen! Etter å ha slitt med kronisk spenningshodepine i over ett år, ble jeg anbefalt Zina av en venninne. Zina identifiserte mine visdomstenner som en mulig årsak og opererte dermed ut alle i to omganger. Jeg følte meg ivaretatt og i de beste hender gjennom hele prosessen, Zina forklarte hele tiden underveis hva hun gjorde. I etterkant har jeg blitt tett fulgt opp og Zina er alltid tilgjengelig for spørsmål osv. Det viste seg at dette var mye av årsaken til mine plager - smertene er nå betraktelig redusert. Zina planlegger videre å gjøre en grundig kjeveutredning for å se om dette også kan hjelpe på smertene. Zina kan virkelig faget sitt, kan ikke berømme nok hvor dyktig, erfaren, hyggelig og empatisk hun er. Må også nevne hennes fantastiske assistent Henriette som assisterte under operasjonene og som også fulgte meg opp i etterkant - veldig flink til å betrygge, alltid imøtekommende og hyggelig og tilgjengelig for spørsmål man eventuelt måtte ha i etterkant. :-)