Tilsvar til vurdering

Legen tydeliggjør at hun ikke tar mine flertallige problemer alvorlig gang på gang.

Tror det er drøyt 4 ganger jeg har kommet til henne og nevnt at jeg har smerter hver dag i skuldre og armer, og håndledd. Dette fra etter mitt første epilepsianfall og hadde knepninger.. snakket med henne om angst og depresjon etterpå og da ble jeg utskrevet atarax fordi jeg spurte om jeg kunne prøve benzo eller noe mildere angstdempende. Selvøflgelig ikke mulig fordi jeg har jo "tidligere hatt problemer med rus". Som ikke er sant, jeg er fortsatt ikke latt rusen ta meg.

Men her kommer det verste. Det siste som skjedde er at jeg sa jeg ville ta prøver og bilder av bein og ledd for å få et helt bilde av saken! Da fikk jeg som svar at hun tror ikke det er noe vits fordi de finner sikkert ingenting og det er tidskrevende.. Men hun ville GJERNE ta en rusprøve fordi hun tror alle problemene kommer fra rusen hun! =) Det som er bra med henne er at hun er optimistisk da =)

Har flere problemer som jeg er redd for å kontakte.

Dere har lov til å vise henne dette hvis dere ønsker å addresere det. Sitter og tenker på å bytte lege til en som kan gi meg blanke art til tross for fortiden min..

Takk for meg og håper denne vurderingen var Hjelpsom

[Navn fjernet av moderator]