Tilsvar til vurdering
Fornøyd og glad
Jeg har hatt komplekser med nesen min så lenge jeg kan huske. Jeg har levd med det i mange år, og bekymringen min har nok også vært litt ute av proporsjoner i forhold til hva andre har tenkt. Det å gjennomføre en operasjon er også en ganske så big deal, så man burde tenke seg godt om og vurdere å ta noen samtaler med psykolog før man tar den endelige beslutningen. Min skjeve neseskillevegg gjorde at det ble stadig vanskeligere å puste gjennom det ene neseboret, slik at det ble nødvendig med en operasjon for dette. Jeg valgte Tvedt grunnet hans erfaring og dobbel spesialisering, og at det dermed samtidig kunne gjøres en kosmetisk korreksjon. Jeg følte meg godt ivaretatt operasjonsdagen (men et tips: lever mobiltelefonen til personalet før operasjon, så slipper du å sende snaps du angrer på før narkosen er helt ute av kroppen 😅...). Jeg er godt fornøyd resultatet, det ble som forventet. Og det er først i ettertid at jeg virkelig har innsett hvor mye mitt kompleks for nesen min faktisk har spilt inn på livskvaliteten.