Tilsvar til vurdering
Dårlig info i forveien og dårlig oppfølgning
Blei ikke oppringt av kordinator før operasjon. Å måte selv sende melding,hvilken kompresjonstøy jeg trengte dagen før.Så skulle dem ringe dagen etter operasjon,men ingen ringte da heller.Sa i fra etter operasjon,at jeg har fastlege utenfor byen.Så skulle få time til å fjerne drenene 5dager seinere.Hørte ingenting så sendte melding på 5dag,fikk beskjed om å møte opp dagen etter på formiddagen.Meldte meg i resepsjon,å fikk beskjed om å sette meg nede å vente.Sendte melding til mariell(kordinator) at jeg var ankommet.Blei sittende en 1 1/2 å vente,før mamma som var sjofør gikk opp å spurte hvorfor jeg ikke var sluppet inn enda.Blei lovet at dem skulle få fart i sakene.Men ingenting skjedde.Sendte også en ny melding til mariell at jeg hadde vært der snart 2timer(men ingen svar å få. Etter 2timer gikk jeg selv opp,å sa jeg blei å dra hjem. Siden jeg overhode ikke var i form,å sitte der lengre.Da tok en sykepleier meg inn med en gang.Har sendt flere meldinger,med spørsmål til mariell,men det er ingen svar å få. Å kirurgen,svarer kun annen hver gang.Har tidligere brukt aleris frogner,å vært veldig fornøyd.Men synes denne opplevelsen er alt for dårlig. Vertfall når man bruker store summer,før å dekke operasjon selv.Da forventer man bedre oppfølgning.Så blir nok å bruke volvat her etter,om det blir behov for å gå privat igjen.Har også brukt Aleris Tromsø ett par ganger tidligere,å synes servicen er ekstremt mye dårligere her enn frogner.Eneste plusset,er at enkelte av dem som sitter i resepsjon er super hyggelige.