Tilsvar til vurdering
Smertefullt og dårlig kommunikasjon
Var hos Anette ved flere anledninger grunnet celleforandringer som til slutt endte i konisering. Opplevde henne som lite informativ, brukte ingen tid på å trygge meg som var ung og ikke hadde erfaring hos gynekolog fra før. Hun var brå i bevegelsene, ga ingen forvarsel før hun førte inn ting i underlivet mitt og lyttet ikke når jeg sa fra om smerter undervegs. Hun hadde gitt for lite bedøvelse under koniseringen, og jeg fikk store smerter og brølte ukontrollert i smerte og sjokk. Det var en snill og varm sykepleier/assistent som trøstet meg og holdt meg i hånden, mens beskjeden fra Anette var "vi er snart ferdige her". På det tidspunktet var vi midt i inngrepet og smertene vedvarte til hun var ferdig. Dette var en forferdelig opplevelse, og jeg er sjokkert over at hun ikke tar en pasient på alvor når man får en slik smertereaksjon. Jeg kommer aldri tilbake til Anette, jeg får flashbacks fra den smertefulle opplevelsen og unner ingen andre å føle seg så lite sett og ivaretatt som det jeg gjorde.