Tilsvar til vurdering

Faglig sterk og empatisk

Etter å ha gått til Aleksandar i over ett halvt år for utredning og behandling av ADHD, vil jeg bare bekrefte mye av det som har blitt sagt i de tidligere omtalene her. Aleksandar er særdeles kompetent men også et virkelig godt medmenneske. Han lytter, er empatisk og får deg virkelig til å føle at du blir hørt. Jeg føler også at han er genuint interresert i å forstå pasienten, og få ett godt helhetlig inntrykk av omstendinghetene rundt det som utredes. Under intervju (del av utredningen) med min samboer som også jobber i helsesektoren, fikk hun også et svært godt inntrykk av Aleksandar og hans faglige samt sosiale kompetanse.

En ADHD utredning er en ganske tøff prossess hvor man vender på mange steiner i livet ditt, så det å ha en såpass empatisk og faglig sterk spesialist ved din side er helt sentralt for at samarbeidet skal lykkes. Etter å ha gått til DPS tidligere for behandling (over flere år) er mitt inntrykk at Aleksandar er blant toppen av psykiatere i Norge. Anbefales helhjertet!