Tilsvar til vurdering
Fikk det jeg bad om
Har brukt en del tid hos psykolog pga angst . Takket være det ( tror jeg) , har jeg kunnet leve et vanlig liv med jobb og familie trass i plagene. All min tidligere erfaring er at terapi ikke er noen «quick fix», så ventet ikke det nå heller. Var i en situasjon der sinne mot et annet menneske , (et raseri jeg måtte skjule og ikke kunne bruke til noe) holdt på å ta knekken på meg.Det hindret meg i å ha naturlig kontakt med folk som jeg er glad i, var så redd for å røpe hvor sint jeg var. Bad helt konkret om hjelp til å leve med dette, og det fikk jeg i løpet av en dobbelttime hos Anette. Følte meg utslitt og forvirret etterpå. Men noe hadde skjedd med følelsene mine, jeg var ikke så sint og redd lenger.I ettertid har jeg tenkt at hun sa faktisk akkurat de tingene jeg trengte å høre. Siden har situasjonen endret seg dramatisk, til det verre eller bedre vet jeg ikke helt enda. Det som har skjedd, har jeg kunnet leve med nå, og jeg har også klart å være til stede for dem som trenger meg. Og det gir meg trygghet å vite at jeg har et sted jeg kan snakke om dette igjen hvis det føles nødvendig.Så takk! Den direkte tonen og følelsen av å bli hørt, hjalp meg.