Tilsvar til vurdering

Nedverdigende, frekk og ekstremt ubehagelig

Hatt flere utrolig ubehagelig opplevelser hos henne. Opplever henne som veldig lite imøtekommende og veldig nedverdigende. Satt med på venteliste for å bytte lege etter første møte da jeg følte stor ubehag allerede etter første samtale med henne. Kontaktet henne veldig lite Ila 2 år, men uansett hva det var, om det bare var snakk om at jeg ønsket en ny nesespray mot pollen allergi så måtte jeg først komme inn til time. I timen sa jeg at jeg bare ville ha den samme nesesprayen som jeg får hvert år. Det var helt ok og jeg kunne da dra etter 1 min. Følte dette handlet mest om å kunne dra mest mulig penger ut av folk og ikke om å være en god lege. Da jeg spurte om hvorfor jeg måtte inn over noe vi kunne ta over en melding på helse Norge, fikk hun med engang en veldig frekk tone og oppførte seg veldig uprofesjonelt. En annen gang tok hun meg inn 40 min for sent. Jeg hadde da et annet viktig avtale jeg ble forsinket til på jobb pga. dette og var litt stresset. Da jeg kom inn merket legen at jeg var litt stressa og påpekte dette. Prøvde å forklare at jeg var sent ute og derfor kunne kanskje virke sånn. Da begynte hun å stille spørsmål om jeg hadde bra forhold til min mor og fikk nok støtte hjemme siden jeg ble påvirket på den måten. Synes dette var veldig upassende da timen handlet om noe heeelt annet. Anbefalles på ingen måte