Tilsvar til vurdering
Et fantastisk stykke håndtverk!
Jeg hadde lenge vurdert å gjøre noe med magen min, som etter fire svangerskap var rynkete, og plaget meg såpass mye at jeg om sommeren gikk med hendene foran magen hver gang jeg gikk i bikini.
Fikk anbefalt dr. Berg av en god bekjent av meg, og bestilte konsultasjon i fjor høst. Han viste seg å være ikke bare være en utrolig dyktig kirurg, men et flott menneske som så meg, og hørte på meg og mine bekymringer rundt bl.a narkose. Han gav meg i tillegg ikke minst en realistisk tilnærming til hva jeg kunne forvente av resultat etter inngrepet.
Vi bestemte oss for at det mest gunstige for meg ville være full bukplastikk pluss sammensying av magemuskler.
På operasjonsdagen var jeg fryktelig nervøs, men jeg ble svært godt ivaretatt, og operasjonen gikk veldig bra! Våknet opp etterpå og var høy på livet og glad det hele var over. Rekonvalesensen gikk også fint, overraskende lite smerter, drenene ble fjernet allerede dagen etter. Dr. Berg gav beskjed om at han var tilgjengelig når som helst skulle det være noe.
Jeg kan på det sterkeste anbefale Thomas. Han er en sann kunstner, og nå 6 mnd. etter operasjonen har jeg fått en flat, flott mage, en perfekt navle og antydning til sixpack! Ikke værst når en er 50 år.
Arret ligger lavt, og skjules under trusekanten. Det er allerede nå nesten ikke synlig, og vil nok bare bli til en tynn, fin og jevn liten stripe etterhvert. Jeg spradet rundt i bikini i sommer og følte meg som verdens fineste. Kjæresten min synes jeg ser ut som en modell.