Tilsvar til vurdering
Dårlig erfaring med fastlegen - måtte kjempe for nødvendig behandling
Jeg skadet kneet mitt da jeg gikk ned trappene på jobb, og det gjorde så vondt at jeg ikke kunne fungere normalt. Så jeg dro for første gang til denne legen. Han sa at han ikke kunne se noe galt med kneet mitt og ga meg en sykemelding for noen dager. Etter disse dagene dro jeg tilbake på jobb, men smerten i høyre kne var fortsatt veldig sterk. Så jeg bestilte en ny time hos legen og ba om å få røntgen av kneet. Legen nektet å gi meg henvisning til røntgen, selv etter at jeg hadde bedt ham om det tre ganger. Det var ikke før jeg krevde en røntgen at han til slutt gikk med på det. Han insisterte på at det uansett ikke ville vise noe, og at jeg heller ikke ville se noe på bildene. Da resultatene kom tilbake, sa legen til meg: "Som vi hadde avtalt, har du en revet menisk." Men vi hadde aldri avtalt noe som helst – tvert imot, jeg hadde kranglet med ham for å få tatt røntgen.
Jeg anbefaler ikke denne legen i det hele tatt. Man må kjempe for å få den hjelpen man trenger, og slik bør det ikke være hos en fastlege!