Tilsvar til vurdering

Dyktig lege som er flink i faget sitt. Men virker «overarbeidet/har for mange pasienter som hun ikke klarer å rekke over

Jeg har hatt liv Løland som fast lege i mange år. Har vært fornøyd med henne i flere år, der jeg har gått på vanlige rutine sjekker eller ved sjeldne timer som jeg har trengt. I senere tid når helsen har blitt litt mer svekket har jeg opplevd å ikke få den hjelpen jeg trenger. Gruer meg til å komme, for å be om en sykemelding. Og slik skal det ikke være. Ved å lese alle de negative tilbakemeldingene som er blitt skrevet inn her tidligere, så kjenner jeg meg dessverre igjen i alle disse. Veldig trist å lese fordi jeg ser nå at jeg er ikke alene om det jeg føler på ikke er riktig. Man har en forventning til en lege om å bli hørt og forstått når man har det vondt og vanskelig. Man skal ikke føle på når man går derifra at legen ikke tror at du er så syk som du gir uttrykk for. Det er alltid lang vente tid og når du kommer inn er hun alltid stresset, og snakker om hvor liten tid vi har til rådighet, og sier hver gang at alt vi snakker om må gå i en fart for klokken går. Og at det er flere som venter utenfor. For meg som pasient føles det ut som om hun vil bare gjøre seg ferdig i en fart og skynde seg videre gjennom neste pasient. Det blir som et samlebånd effekt. Kjempe synd. For i utgangspunktet er hun en veldig dyktig allmennlege.