Tilsvar til vurdering

Lite empati

Har hatt henne som fastlege i et par år nå, og selv om jeg ofte ikke har følt meg helt sett så har det stort sett gått fint og jeg har fått den mest nødvendige hjelpen. Etterhvert følte jeg på mindre og mindre trygghet og lite empati fra legen, som har resultert i at jeg har gått mer privat nå som jeg har vært gjennom en vanskelig situasjon og går i behandling. Dro tilbake til fastlegen nå og jeg forstår at de har regler å forholde seg til, men å betale for en legetime og føle seg "kastet" ut av timen fordi hun har ventende pasienter (som jeg kan forstå selv om jeg selv måtte vente lenge før min time, hun tok seg god tid til pasienten før meg) uten å få den hjelpen man trenger er ikke helt heldig. Jeg satt og gråt da jeg prøvde å forklare situasjonen min og hun kom med kommentarer som at "du er voksen, du burde klare å fikse dette, du kan jo fortsette å gå privat om du er mer fornøyd med det, du blir uansett fakturert". Greit nok det, men kanskje ikke så empatisk når man drar til legen sin og er i flere behandlinger fra før og trenger hjelp. Jeg tror alt i alt hun er en veldig god fastlege dersom man ikke har alt for store problemer eller trenger for mye omsorg, men dette blir siste gang for min del.