Tilsvar til vurdering
God fastlege for noen, men ikke alle.
Gunhild er veldig flink med å ikke gi ut informasjon til de som spør uten å ha snakket med den det gjelder. Hun er veldig smart og hun er dyktig.
Med det sagt så har hun veldig lite sympati og hun er veldig skarp i ordene og tonene sine. Noe som er greit på en god dag, men har man en tøff periode er hun ikke fastlegen man trenger.
Gunhild gjør det hun må, men hun gjør ikke ting hun ikke er lovpålagt. For eksempel, trenger du legeerklæring til noe som ikke er jobb-relatert; nei da må du gå til Dr.Dropin eller en av vikarene hennes å spørre pent. For spør du Gunhild så skal hun gi deg ørefull av hvordan du kaster bort tiden hennes.
Gunhild er en god fastlege for noen, men ikke for alle. Ikke for meg. Nå er jeg på venteliste hos en annen fastlege også krysser jeg fingrene for at jeg ikke trenger fastlege frem til byttet har skjedd.
Ps. Legekontoret er grusomt. Veldig negativt dekorert og kommer ikke igjennom telefonene. Ventet over 40 min før jeg gikk opp og banket på vinduet. Lang ventetid på time også. Ventet over 3 mnd for å få henne og ikke en vikar.