Tilsvar til vurdering
Dette er den fastlegen jeg er mest fornøyd med av alle jeg har hatt
Atle Klovning er tålmodig, og kan fikse det meste. Jeg har problemer med å snakke med fremmede på telefon; Atle kontakter spesialistene jeg henvises til, slik at DE kontakter meg, jeg slipper å ringe dem. Jeg trenger av og til lengre tid under konsultasjonene fordi problemene jeg har er sammensatte - når jeg sier fra om det gir Atle meg time sist på dagen slik at han har tid til å høre på meg og gi meg råd. Han vet hvordan han skal kommunisere med andre relevante instanser (spesialister, NAV osv.), og det har gjort at jeg har fått lettere for å kommunisere med dem også. Jeg har hele tiden følt at Atle stoler på meg i forhold til det jeg forteller om helseproblemene mine, og det har gitt meg bedre selvtillitt, og gjør det lettere for meg å forklare både ham og andre hvordan jeg har det. Jeg vet ikke hvordan det er å komme fram på telefon til legekontoret, fordi jeg vanligvis går dit og bestiller time i resepsjonen, eller velger en ledig time på nettløsningen deres, men det har alltid fungert bra for meg.