Tilsvar til vurdering
Umulig å få tak i
Har blitt syk og trengte legeerklæring. Sendte melding i PatientSky og fikk svar nå 3 dager senere der det ble lagt til en legeerklæring som gjelder for 3 dager. Jeg er fortsatt syk og trenger en legeerklæring også for imorgen. Da var det ikke mulig for meg å skrive det da samtalen var avsluttet etter hun hadde lagt til attesten. Ringer og får beskjed om at hun er på ferie til neste uke, og får da beskjed om at om jeg skal ha legeerklæringen må jeg ta kontakt neste uke og dermed betale for en ny time. Får beskjed av damen jeg snakker med om at det bare er mulig å sende en melding så blir samtalen avsluttet. Tenker dette legekontoret at jeg skal se inn i fremtiden og spå hvor mange dager jeg kommer til å ha feber? Er jo helt på trynet at jeg skal betale for en hel time hver tredje dag jeg er syk, fordi legeerklæringen bare gjelder så kort. Hyggelig og hjelpsom når du først får time men for guds skyld hold dere unna dette legekontoret hvis dere vil ha en lege som er mulig å få tak i når det trengs!