Tilsvar til vurdering
Anbefaler ikke!
Jeg har valgt aklinikken pga. beliggenheten. Har vært hos fire fastleger her totalt, og kun vært fornøyd med halvparren. De jeg har vært fornøyd med har ikke fast kontrakt, slik at det ikke er mulig å bytte til dem. I stedet må man klare seg med usympatiske leger som Mai.
De negative kommentarene som er skrevet her stemmer! Hun har en tydelig «ovenfra og ned holdning». Får inntrykk av at hun er en "know-it-all"-lege som ikke tar deg, og spesielt, din psykiske helse på alvor.
Hun tror også at hun er smartere enn det hun egentlig er. Virker som hun mangler sosiale antenner, da hun kan be deg gjøre en ting flere gangrr uten å forstå hvorfor man ikke gjør det. Jeg var der med sønnen min og hun ba meg gi han smokk flere ganger, selv om smokken kun var ute i noen sekunder ifm. skift av klær og fordi hub spyttet den ut. Opplevde dette som masete. Helt unødvendig å gjenta seg selv så mange ganger. En lege burde lese rommet.Uansett hadde ALDRI valgt henne om det ikke var for at alternativet var verre. Skal man til Aklinikken så anbefaler jeg dr. Huy og Dr. Kristian, spesielt sistnevnte jar jeg vært fornøyd med. En Aklinikken lar meg ikke velge han.