Tilsvar til vurdering
Kunne ikke vært bedre
Jeg må bare får berømme og takke Norstrandklinikken og Alexander Vigen.
jeg er 58 år og hadde tenkt på halsløft i mange år. Jeg gjorde grundige undersøkelser i forkant og fikk også anbefalt Alexander fra en tidligere pasient.
Fra første konsultasjon følte jeg meg trygg, godt informert og veldig godt ivaretatt. Her er det fokus på individuell behandling og god tid til den enkelte pasient. Det er tydelig at Alexander er en veldig erfaren, dyktig og trygg kirurg.
Jeg må bare får berømme og takke Norstrandklinikken og Alexander Vigen.
På operasjonsdagen kunne jeg ikke blitt bedre ivaretatt av han og teamet rundt. Ikke minst er resultatet helt naturlig og over all forventning. Jeg er så fornøyd! Oppfølging i etterkant har også vært veldig god. Takk for en ny og yngre utgave av meg selv.
Takk for en ny og yngre utgave av meg selv.