Tilsvar til vurdering

en svært kompetent psykolog

Jeg kan varmt anbefale denne psykologen til alle som ønsker faglig sterk og målrettet oppfølging. Hun har en imponerende faglig bredde og solid erfaring, også fra internasjonalt arbeid, som gir henne en unik evne til å tilby et mangfold av perspektiver. Dette gjør at hun kan tilpasse tilnærmingen sin til ulike behov og utfordringer, uansett bakgrunn eller situasjon.

Hun stiller høye krav, så dette egner seg for dem som virkelig ønsker å investere i sin egen utvikling. Jeg vil spesielt fremheve hennes relevans for ledere, som kan dra nytte av hennes erfaring og innsikt i komplekse problemstillinger. Hovedfokuset ligger på å jobbe aktivt med endring og utvikling, og du må være villig til å bryte mønstre og ta ansvar for egen prosess. Dette kan være krevende, men det er også det som gjør hjelpen så effektiv og verdifull.

Hvis du er klar for å jobbe med deg selv og ønsker å utvikle deg som person, vil hun kunne gi deg verktøyene du trenger for å møte både hverdagen og krevende situasjoner med robusthet og balanse. Dette er en psykolog jeg anbefaler på det sterkeste til dem som ønsker en profesjonell og helhetlig tilnærming med internasjonal erfaring som en ekstra styrke.