Tilsvar til vurdering

God erfaring med gruppeterapi

Jeg ble henvist til Pål for hjelp for blant annet panikkanfall og angst, og opplevelsen min har vært utrolig positiv. En ting som virkelig er verdt å fremheve, er hvor raskt jeg fikk hjelp, og hvor viktig det er å lytte til anbefalingene man får.

Etter noen konsultasjoner fant vi ut at gruppe­terapi kunne være en passende vei videre for meg. Terapien startet med en introduksjonsgruppe, og deretter ble vi delt inn i mer spesifikke grupper basert på hvilken type angst vi slet med.

Som en person med blandings angst men og sosial angst var jeg svært skeptisk til tanken om gruppe­terapi. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å delta, men jeg valgte å gi det en sjanse fordi dette var anbefalingen jeg fikk.

Det viste seg å være en helt spesiell opplevelse. Å møte opp var en utfordring i seg selv, men det å sitte i et trygt rom med andre og gradvis åpne seg om tanker og følelser var utrolig givende. Jeg opplevde at vi lærte enormt mye av hverandre, og Pål ga oss verktøy og metoder som hjalp oss med å se ting i et nytt perspektiv.

Jeg kan virkelig anbefale gruppe­terapi, og jeg er veldig takknemlig for hjelpen jeg fikk av Pål.