Tilsvar til vurdering
Ikke den opplevelsen jeg forventet hos Ingrid
Jeg hadde en svært ubehagelig opplevelse hos denne gynekologen. Fra starten av møtte jeg en frekk og nedlatende holdning som gjorde at jeg følte meg uønsket og ukomfortabel gjennom hele timen. Undersøkelsen var rask og overfladisk – jeg lå i stolen i maks to minutter. Da jeg forsøkte å stille spørsmål eller gi henne et kompliment ved å nevne at jeg hadde lest at hun var ekspert på et felt, svarte hun hånlig med en kommentar om at «alle er det». Det føltes som om jeg ikke ble tatt på alvor, og at min helse ikke var viktig.
Jeg ankom legesenteret i tide, satt og ventet noen minutter før timen, likevel ble jeg møtt med en stressende og respektløs tone, og timen var over før den knapt hadde begynt. Dette var den verste opplevelsen jeg har hatt hos en gynekolog. Jeg fikk inntrykk av at hun var mer opptatt av å få meg raskt ut av døren enn å gi meg den hjelpen jeg trengte.
Jeg anbefaler virkelig å tenke seg godt om før man bestiller time her, da jeg dessverre opplevde at dette handlet mer om økonomi enn omsorg for pasienter.
Første og siste gang jeg drar hit.