Tilsvar til vurdering
Dårlig med hjelp
Jeg har hatt flere tilfeller hvor hun har ikke visst hva som er galt med meg. Noen av tilfellene var at jeg besvimte mye, hadde mye tarmproblemer og nå slitt med intense menssmerter. Når jeg hadde tarmproblemer så ba hun meg bare bruke lakserende hver dag men det blir litt vanskelig å være på skolen eller jobb hvis jeg må ofte på do. Når det gjelder menssmerter så ba jeg om å få lov til å sjekke meg for endometriose eller vann cyster. Hun sa hun ikke visste hva hun skulle råde meg til å gjøre enn at jeg skulle ta paracet hver gang jeg har vondt (noe jeg har gjort i en hel måned allerede). Hun ville heller ikke gi meg mer enn to dagers lege attest selv om jeg sa at det var vanskelig for meg å dra på skolen. Hun ville ikke snakke i mer enn 3-4 minutter hvor hun bare sa «jeg vet ikke, du får ta paracet» og «vi bare snakker mer når du kommer hit» som er da ett par dager til. Jeg syns det er dårlig å måtte betale mye penger for en telefonsamtale med ingen råd og bare to dagers lege attest selv om jeg ba for en hel uke.