Tilsvar til vurdering
Top-notch!
Jeg har hatt gleden av å være pasient hos Jørgen gjennom et lengre behandlingsforløp, og kan på det sterkeste anbefale ham. Jørgen kombinerer dyptgående faglig kompetanse med en sterk forståelse for tannhelse, estetikk og funksjonalitet. Han har alltid hatt fokus på langsiktige løsninger som varer, og har proaktivt informert meg om eventuelle risikoer og gitt klare anbefalinger.
Gjennom hele behandlingen har jeg hatt full forutsigbarhet, både behandlingsmessig og økonomisk, uten uventede overraskelser. Jørgen er oppdatert på nyeste teknologi og har et bredt nettverk i bransjen som gir ekstra trygghet.
I tillegg er han et behagelig og imøtekommende menneske som tar seg tid til å lytte og sørger for at man føler seg velkommen. Han er effektiv og sørger for at behandlingen går raskt og smertefritt, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
Jeg har aldri hatt problemer med tennene mine etter å ha vært hos Jørgen, og jeg setter stor pris på hans medmenneskelighet og engasjement i faget. Jeg anbefaler ham på det varmeste til alle som ønsker en dyktig og omsorgsfull tannlege.