Tilsvar til vurdering

Anbefales på det sterkeste

Yngvar er den beste legen jeg har vært hos noen gang. Han er faglig dyktig og god til å forklare. Han har lang erfaring og det merkes. Det som gjør Yngvar unik er hans evne til å engasjere seg i og bry seg om pasientene sine. Han var min lege i forbindelse med fertilitetsbehandling, og jeg er IKKE en av de som er så fornøyd fordi jeg ble gravid lett. Nedturene var mange og det tok 2-3 år å lykkes. Men Yngvar var evig optimist og støttet og oppmuntret hele veien, samtidig som han som erfaren lege var realistisk og ikke ga falske forhåpninger. Han ble oppriktig lei seg/skuffet når det gikk dårlig, og oppriktig glad når det endelig gikk bra. Du/dere kan stole på at han gjør alt han kan for å hjelpe.

Å gå til gynekolog er vel noe de færreste gleder seg til. Men det hjelper veldig at Yngvar er forsiktig, slik at det blir minst mulig ubehagelig. Skal du gjøre en smertefull prosedyre så får du smertestillende etter behov, han vil aldri få deg til å føle at du er pysete eller bør ta deg sammen.

Hos Yngvar blir du/dere godt ivaretatt, det er tid til å spørre om alt man lurer på og man blir møtt med ekte støtte og forståelse.