Tilsvar til vurdering

mangel på engasjement og medlidenhet

hvis du vil ha en lege som gjør minst mulig for å hjelpe deg og plagene dine er dette legen for deg.

Isteden for å gjøre grundige undersøkelser eller ordne en faktisk henvisning videre så blir man møtt med minst mulig arbeid, så si ingen videre oppfølging eller blir sendt fram og tilbake i systemet med den klassiske ''det er ikke vår jobb, det er fastlegen som skal gjøre'' og når du da får time hos fastlegen 2-4 uker senere så får du ''det er ikke min jobb'' å blir sendt andre veien igjen....

har du kroniske problemer, har behov for henvisning til spesialist eller noe som kan trenge en del mer oppfølging over lengre tid enn en forkjølelse anbefaler jeg på det sterkeste å finne en lege som faktisk vill hjelpe deg bli bedre og faktisk gjør den innsatsen du fortjener.

veldig ofte ikke tilgjengelig også så kan fort bli mange vikarer som ikke tør å skrive ut en paracet eller ibux uansett hvor vondt du måtte ha det.

har hatt denne legen i rundt 10år nå, men først når helseplagene di siste årene har kommet snikende, å man faktisk må dra til legen så ser man fort hvor langt man selv må gå for å få verdig hjelp og forståelse.