Tilsvar til vurdering
Omsorgsfull og varm
Truls er en kunnskapsrik og dyktig lege, som har bred forståelse i mange ulike felt. Han har god forståelse for deg som menneske og er flink til å fortelle deg om alle steg på veien der hans fagområde stopper og spesialisthelsetjenesten må tre inn. Han møter behovene dine og tilpasser behandlingen etter dine ønsker. Han setter pasienters velvære høyt og det merkes i form av at han blir igjen på jobb dersom det trengs for behandlingen din, han ringer deg for oppfølging hvis du trenger det fremfor fysisk oppmøte på kontoret og han legger planer for fremtidig behandlingsmetode hvis du har et langvarig sykdomsforløp.
Truls er medmenneskelig med et stort hjerte og et klokt ordvalg i måten han møter deg i samtaler. Når du forteller om problemer du står i får han deg til å føle deg trygg og forstått— at du ikke er alene og at du vil få hjelp på veien både av helsepersonell og eventuelt spesialister ved behov. Truls er en trygg samtalepartner og finner alltid tid til deg samme hvor opptatt han er i kalenderen. Han er en vidunderlig lege og jeg er veldig takknemlig for at nettopp han ble min fastlege. Han ser meg og forstår meg og hjelper meg gjennom en vanskelig tid, både fysisk og psykisk helsemessig. Et underverk av en lege.
(Hadde vurderingen kun stått på legen og ikke telefonkø, ventetid osv hadde Truls alene fått alle stjernene)