Tilsvar til vurdering
TIME PÅ "DAGEN" - MEGET DYKTIG
Positiv overraskelse. Time på dagen og en uke etter hadde jeg fått høreapparat. Meget dyktig ØNH Spesialist!
Det er alltid spennende når man skal besøke en ny lege for plager man før ikke hadde. Jeg var tidlig ute, men kom inn til avtalt tid.
Grundig undersøkelse, følte meg veldig godt i varetatt. Liker leger med humor :) Når han kikket inn i ørene mine så sa han: Har du lest bruksanvisningen på Q-Tipsesken du har hjemme, spurte ham. Nei sa jeg. Når du kommer hjem så se om det står at disse skal du bruke i øret.... (Q-tips kan være årsaken til at jeg har fått Tinitus) Slik kan det gå. Etter at undersøkelsen var over så var det inn til en Audiolog. To hyggelige damer, hvorpå den ene undersøkte meg. Ja, her må det nok høreapparater til sa hun etter undersøkelsen. Jeg fikk time en uke etterpå for tilpassing av høreapparatene. Dette synes jeg var meget raskt, og forøvrig ble det en ny verden:
Veldig positiv opplebvelse. Fine lokaler, med parkering ved Kongssenteret på Kongsvinger. Rett over gata. Kan ikke bli bedre!
Vil anbefale alle som har fått time andre steder og som ønsker å få time tidligere om å ringe klinikken. Her blir du godt ivaretatt!