Tilsvar til vurdering

Helt Max.

Fredrik er den beste legene jeg har hatt. Han har en fantastisk evne til å lytte. Om jeg lurer på noe, får jeg svar. Han tar seg tid, og jeg føler av at han har god tid til meg selv om neste pasient venter utenfor.

Han fremstår som dyktig, empatisk og sterkt tilstedeværende. Han følger opp på telefonen og stiller opp på møter.

Han stiller opp på alt og ikke noen ting er problem, han støtter, oppmuntrer, motiverer og ser løsninger. han er streng og mild på samme tid. Han er kjempeflink til og lytte og stiller de rette spørsmålene, han møter deg alltid med ett smil, så føler man seg alltid velkommen og ett hvordan går det og dette fikser vi sammen.

Han er nesten som en "psykolog" han ser både det fysiske og psykiske og greier og se hele menneske. uten denne legen vet jeg ikke hva eller hvor jeg hadde vært

han har humor og man føler seg ivaretatt og beskyttet. han kommer med gode råd, tipser deg om hvordan man kan takle ting som ikke er lette og han føler alltid opp, begrunner ting og forklarer.

Verden trenger flere leger som Fredrik.