Tilsvar til vurdering
Score: lav
Jeg hadde Aarskog som fastlege i ca. halvannet år. Grunnen til at jeg beholdt ham så lenge, var at mine timer hos ham stort sett dreide seg om å få resepter og å ta faste blodprøver, som jeg må ta hver 8. uke p.g.a. medisinering mot artritt. Ofte lang ventetid, men de som tok blodprøvene var dyktige nok. Og Aarskog selv var arrogant og lite empatisk, men det kan jeg takle. Han anstrengte seg for å finne årsaken til diffuse magesmerter - og fant årsaken til disse. Han er sikkert faglig sterk. Når det er sagt, hadde han en lei tendens til å fnyse av andre leger og spesialisters uttalelser, og jeg opplevde det som særlig arrogant da han fnøs av min rheumatolog, som er en erfaren kvinne med betydelig fartstid i faget. Spikeren i kista kom da jeg fylte 25 og ble innkalt til å ta celleprøver som forebygging av livmorhalskreft. Mens undersøkelsen pågikk, bel jeg totalt ignorert. Han tok ingen hensyn til at GU-undersøkelser er ekstra belastende og at man føler seg veldig sårbar i denne situasjonen. Han skravlet heller om en eller annen fest som hadde vært i helgen med sin unge, kvinnelige resepsjonist/assistent, og var direkte upassende i språkbruken.